Portbase Flash, 19 januari 2021 - be smart. get connected. Lees online  |  Afmelden
 
portbase
 
Extra hulp bij voormelden!
Vier korte video’s maken u snel wegwijs in de Brexit-services
Sinds 1 januari is voor vervoer met het Verenigd Koninkrijk het voormelden van douanedocumenten een extra onderdeel van uw werk. Alleen goed voorgemelde import- en exportlading kan in de Nederlandse havens de terminals op en af. Doet u de documentvoormelding niet of niet juist, dan staat uw lading onherroepelijk stil.

In verreweg de meeste gevallen loopt het voormelden goed. Maar toch kunnen wij ons ook voorstellen dat het gebruik van de Portbase-services voor u nog onwennig is. Wat moet u nu precies waar invullen? Als extra steuntje in de rug bieden wij u hiervoor vier korte online masterclasses met praktische tips. Per Portbase-service leiden wij u in deze video’s in ongeveer 5 minuten langs de belangrijkste stappen voor een correcte documentvoormelding en voor het checken van de status van een zending op de terminal.

Maak er direct even tijd voor. In een paar minuten bent u helemaal op de hoogte. U vindt de vier video’s hier:

Melding Export Documentatie


Track & Trace Export


Melding Import Documentatie


Import Status


Kijk ook op Portbase Support!
Op Portbase Support vindt u 24/7 de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze Brexit-services. Deze pagina vullen wij voortdurend aan en is dus altijd actueel. Aarzel niet en raadpleeg Portbase Support zo vaak als nodig is!
 
Volg ons
Twitter   Facebook   Linkedin   Youtube
be smart. get connected. portbase
 
Contact
Blaak 16
3011 TA  Rotterdam
info@portbase.com
E-mail opties
Mijn gegevens
Reageren
Afmelden