Portbase Flash, 24 mei 2017 - be smart. get connected. Lees online  |  Afmelden
 
portbase
 
Vierde serie verbeteringen in
Melding Schip 2.0 
In nauwe samenspraak met de Havenmeesters van Rotterdam en Amsterdam staat nu al weer de vierde serie quick wins in Melding Schip 2.0 voor u online. Het betreft dit keer de volgende verbeteringen voor uw digitale meldproces:

VERBETERING IN VISIT OVERVIEW SCHERM
• Uw instellingen blijven bewaard
Uw eigen instellingen aangepast met sortering en filtering op het Visit Overview scherm blijven voortaan automatisch bewaard. Zo hoeft u deze niet bij elke sessie opnieuw in te stellen.

VERBETERINGEN IN TAAK VISIT TO PORT AUTHORITY
• Ligplaatsenoverzicht toont aankomst- en vertrektijden
In het ligplaatsoverzicht van uw schip staan nu ook de verwachte en actuele aankomst- en vertrektijden. Zo kunt u ETD’s gemakkelijker up-to-date houden en vergeet u niet om een reis te bestellen.

• Automatisch tijden aanpassen
Wanneer u een aankomst- of vertrektijd van uw schip aanpast, hoeft u (zolang het betreffende scheepsbezoek geopend is) slechts eenmaal aan te geven of u wilt dat deze wijziging automatisch wordt doorberekend in alle aankomst- en vertrektijden van het scheepsbezoek. Zo hoeft u niet bij elke wijziging van een aankomst- of vertrektijd een pop-up te beantwoorden.

• ‘Details of Movement’ en ‘Nautical Services’ automatisch gekopieerd
Bij het verschuiven of het toevoegen van een ligplaats worden de bij de ligplaatsdetails in te vullen ‘Details of Movement’ en ‘Nautical Services’ voortaan automatisch gekopieerd uit omliggende reizen. Voor de nieuw ontstane reis hoeft u deze gegevens niet opnieuw in te voeren. Nadat u een ligplaats heeft gewijzigd, is het wel belangrijk dat u de gegevens controleert.

Meer informatie
Heeft u vragen over de service Melding Schip 2.0? De Service Desk van Portbase vertelt u graag meer. U kunt hen bereiken via servicedesk@portbase.com of 088 625 25 25..
 

Met vriendelijke groet,

Service Desk Portbase
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
Volg ons
Twitter   Facebook   Linkedin   Youtube
be smart. get connected. portbase
 
Contact
Seattleweg 7
3195 ND Rotterdam
Havennummer 2801

088 - 625 25 25
info@portbase.com
E-mail opties
Mijn gegevens
Reageren
Afmelden