Portbase
Klik hier als deze email niet goed wordt weergegeven. Nederlands
Portbase Flash
 

10 mei 2017

Derde serie verbeteringen in
Melding Schip 2.0 
 

In Melding Schip 2.0 is voor u een volgende serie quick wins beschikbaar. Het betreft praktische verbeteringen die wij in nauwe samenspraak doorvoeren met de Havenmeesters van Rotterdam en Amsterdam. Tijdens recente bezoeken aan agenten hebben zij verbeterpunten in het digitale meldproces geïnventariseerd. In serie drie staan voor u online:

VERBETERINGEN IN VISIT OVERVIEW SCHERM
• Sorteren mogelijk per blok
In het Visit overview scherm kunt u ieder blok schepen (Expected, Arrived, Departed, Cancelled) voortaan afzonderlijk naar wens sorteren. Bijvoorbeeld: het blok Expected rangschikt u op alfabet, het blok Arrived desgewenst op CRN, etc.

• Bij elk schip de actuele ligplaats en bijhorende ETD zichtbaar
In het Visit overview scherm staan bij elk van uw in de haven aanwezige schepen voortaan de actuele ligplaats en verwachte vertrektijd vermeld. Indien het schip onderweg is, wordt de eerstvolgende ligplaats getoond die het schip aandoet. Zo kunt u de ETD’s (verwachte vertrektijden) gemakkelijker up-to-date houden en in één oogopslag zien voor welke schepen u de reis moet bestellen.

VERBETERINGEN IN TAAK VISIT TO PORT AUTHORITY
• Bij ligplaatsdetails voortaan de actuele vertrektijd zichtbaar
Bij de ligplaatsdetails van een schip is voortaan ook de ATD (actuele vertrektijd) zichtbaar. Zo weet u dat het schip daadwerkelijk is vertrokken van de ligplaats. De ligplaatsvolgorde kunt u hierdoor gemakkelijker up-to-date houden.

NB: Ook in het ligplaatsenoverzicht maken wij op korte termijn de actuele vertrektijden voor u zichtbaar. 

Meer informatie?
Heeft u vragen over de service Melding Schip 2.0? De Service Desk van Portbase vertelt u graag meer.
U kunt hen bereiken via
088 625 25 25 of
servicedesk@portbase.com
Portbase
Vindt u deze informatie nuttig?
 
U ontvangt deze Portbase Flash omdat u in ons bestand bent opgenomen als relatie van Portbase. Wanneer u niet langer prijs stelt op de Portbase Flash, kunt u zich afmelden door hier te klikken.
website
  |  
contact
  |  
profiel wijzigen
  |  
doorsturen
  |  
afmelden